A tegnapi Benfica-Barcelona meccs után, egyre inkább megértem azokat a Barcelona szurkolókat akik már nem nézik a Barcelona meccseit.

A meccset kb a 2. percben untam meg, miután Xavi és Puyi lebonyolította a 30. sikeres passzát a kezdőkörben. Az egyetlen pozitívum a Benfica szurkoló tábora, akik képesek voltak 2-3 percig is fütyülni.

A totális támadófocihoz pedig csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy érdemes megnézni a meccs statisztikát, ha mindig a labdabirtoklás statisztikájára örömködnek az fanatikus Barca drukkerek.

benVSbar.jpgÉrdemes megnézni a kapura tartó lövéseket, a kaput eltaláló lövéseket és a szögleteket. 71 %-os labdabirtoklással kevesebb kapura lövés, és kevesebb szöglet. Köszönöm az újabb unalmas estét. A Benfica 29%-os labdabirtoklással többször találta el a kaput.

Ez a támadó foci? Ez bunker foci, csak saját térfélen!

Szegény Puyol megsérült a meccsen, neki mielőbbi jobbulást kívánok!

(Még mielőtt bárki is félre értene, nem kérdőjelezem meg a játék rendszer hatékonyságát, csak azt hogy ez a foci csúcsa, és a követendő példa!)

Címkék: barcelona foci unalom

A bejegyzés trackback címe:

https://ubisali.blog.hu/api/trackback/id/tr354817209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cavalcanti 2012.10.09. 19:46:46

Nem vagyok Chelsea drukker. Juventus szurkoló vagyok. De a BL elődöntőben a Chelsea óriási dolgot hajtott végre. A hagyományos futballt képviselve győzött. Lekevert egy maflást a csiki csuki foci tökélyre vivőinek. Megható pillanat volt.
süti beállítások módosítása