4 nap, 3 rendezvény, 900 km

 2011.07.12. 18:55

Az elmúlt négy napban kicsit belehúztunk, és több rendezvényen is tiszteletünket tettük. Mindegyiken nagyon jól éreztük magunkat. Lássuk akkor merre is jártunk.

Hercegkút, Pócsperi, Bánk

 

2011.07.08. Hercegkút, ZEneMPLÉN Fesztivál

Északon a Zemplénben, Sárospataktól nem messze található Hercegkút, ahol 6 évvel ezelőtt úgy döntöttek a helyiek, hogy fesztivált szerveznek. Az egész faluban közel 700-an élnek, még is már 6. alkalommal rendezik meg a Zenemplén fesztet.

Az egész fesztivál nagyon tüneményes volt, elmarad a „nagyok”-tól, és pont ez adja meg a báját. Amatőr és profi zenekarokkal egyaránt. Mi is felléptünk (3/4 hét). Amikor megérkeztünk házi borral vártak minket, majd töltöttkáposztával. Innen is üdvözlöm a konyhás néniket.

Igaz csak egy napot maradtunk, de nap végére szinte mindenkit ismertünk. A záró zenekar pedig a Paddy and the Rats volt, ami fantasztikus hangulatot csinált.

Ezúttal is köszönjük a meghívást. És mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

2011.07.09. Pócspetri, Vadász Júliális

Fesztivál utáni másnap már Pócspetriben voltunk, ahol a "Mohos"-Menti Vadásztársaság éppen éves mulatságát tartotta.

Élő zene, citera és gitár koncert, gyerekeknek kötélhúzás és malac fogás, felnőtteknek activity, foci és más programok. A buli pedig nagyon sokáig tartott...ameddig bírtuk sörrel.

Ezúttal is köszönjük a meghívást.

2011.07.11. Bánk, Élethű Távirányítású Hajómodellek Világbajnoksága

Festői környezetben, a bánki tavon rendezték a 2011-es Hajómodell világbajnokságot.

Vagy ahogy Gabi mondta: ”Hajók modellkednek.” Ja és Gabi tervezte a logo-jukat, és a plakátokat.

A versenyen 14 ország több mint 300 hajóval nevezett. A 9 napos verseny utolsó előtti napjára érkeztünk meg. Ahol sajnos a barátnőp apukája nem tudott elindulni mert nem készült el a hajója.

Bár pontos eredmény hírdetés csak az utolsó napon lesz, úgy vettem ki a spekulációkból hogy a magyarok elég jó helyen végeztek. Bár a kínaiakat állitólag szinte lehetetlen megverni, annyira szépen kidolgozott hajókkal érkeznek hogy az már-már „gyanús”. :)

Szinte hihetetlen hogy az alig 700 fős településen több panzió, étterem és még egy 3 csillagos szálloda is megél a 7 hektáros tóbol, ami tényleg nagyon szépen ki  van építve.

Címkék: vadász punk rock koncert hét fesztivál világbajnokság hajómodell bánk 3/4 hercegkút pócspetri paddy and the rats zenemplén

A bejegyzés trackback címe:

https://ubisali.blog.hu/api/trackback/id/tr433059810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása