A mai nap választása: Neo - Ranbo 13

Ezt a dalt 1999-ben adták ki elvileg az Elektrogram albumon szerepel, de ott senki sem találja (én sem) :)

A különleges atmoszférájú kisfilm több nemzetközi filmes fesztivált is megjárt, több helyütt díjazták is, és a MAHASZ is az év videóklipjének választotta.

A klip egyébként magyar gyártású, gondolom azért is sikerült ilyen jól. A kisfilmben feltűnik -Ranbo mellett- Superman, Tarzan, Yoda mester, és szinte az összes szuperhős - persze bill clinto és monica is. :)

Többek szerint a klip tette feledhetetlenné ezt a nótát. :)

Nekem pedig a nyári klip klub délutánjaimat :)

Videó!! =>

 

A Neo egy magyar elektronikus zenét játszó könnyűzenei együttes.

A zenekar 1998 őszén alakult Milkovics Mátyás kezdeményezésére. Az első öt éves fennállása alatt, Milkovics Mátyás, Moldovai Márkkal dolgozott együtt, akivel a 90-es évek közepén a sikeres Populär nevű szintipop együttesben zenéltek együtt. Az első kislemezük 1998-ban jelent meg, ami a The Pink Panther filmzenéje volt. 2004-ben a Neo újjászületett, amelynek új tagjai Hodosi Enikő, Kőváry Péter és Szőcs Gergő lett Milkovics Mátyás mellett.

Összesen 18 ep-jük, albumuk, kislemezük van. A legfrissebb a 2011-es Hiii Train.

 

 

Címkék: retro neo muzik ranbo 13 napi retro muzik

A bejegyzés trackback címe:

https://ubisali.blog.hu/api/trackback/id/tr803103324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása