Ezt az "anyagot" Pásztor Timitől kaptam, akivel kapcsolatban a furulyás alkoholtartalmú szeszesital után már semmin sem lepődök meg. Igen, direkt hívtam anyagnak, ki tudja miből van.

Szóval Rózsika néni egy durva ideg méreg lehet, amit nem is rejtettek véka alá, ugyanis a címkén pontosan jelölték milyen mellékhatásai lehetnek egy szörpnek, illetve konkrétan Rózsikának.

A matéria a tesco-ban kapható málnás és narancsos ízben, 160 ft-ba kerül 2 liter, és tutira maradandó élményt(károsodást) nyújt :)

Gyermekekre legalább is biztos. Lehet hogy ettől a törpi szörpitől nem fogja őket semmi más érdekelni?! Lehet hogy valami drogot csempészett Rózsika a cuccba?! Lehet hogy Rózsika egy modern drog dealer?!! Túl sok a kérdés és kevés a válasz.

Ha valaki tud valami írja meg nekünk.

Címke:

 

 

És a megoldás Kozma Gábor Születésnapos  barátomtól: http://www.food-info.net/hu/e/e102.htm

Címkék: ivászat szörp rózsika néni

A bejegyzés trackback címe:

https://ubisali.blog.hu/api/trackback/id/tr773203572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása