Sok síránkozó embert hallottam, akik panaszkodnak hogy Januárban hideg van. Mi legyen télen?! Álljon itt akkor ez a tanulságos kis történet, ahol egy erdélyi polgármestert kérdezget a kereskedelmi rádió riportere:

Kereskedelmi rádió riportere:- Aki rosszul érzi magát az utóbbi napok időjárása miatt, annak figyelmébe ajánljuk, hogy az erdélyi Bodzafordulón (300 lelkes falucska Kovászna megyében), már második hete folyamatosan mínusz 20 fok alatti a hőmérséklet. Stábunk felhívta a polgármestert, és érdeklődött a megváltozott életkörülményekről, mivel ma hajnalban rekord hideget (-28,6) mért a Román Meteorológiai Intézet kihelyezett műszere.
Polgármester: Fogas az idő az igaz, de itt ilyen a tél. Áram van, víz van, a hivatalnak van annyi fája, hogy a szükségeseknek odaadhassuk.
Riporter: És milyen rendkívüli intézkedéseket terveznek a nagy hidegre tekintettel?
Polgármester: ???
Riporter: Ööö... arra gondolok tehát, hogy mik azok a döntések, melyek eltérnek a normális életviteltől?
Polgármester: (kis csönd után) Éccakára bégyühet a kutya.

itt az eredeti anyag: Északhírnök

A bejegyzés trackback címe:

https://ubisali.blog.hu/api/trackback/id/tr344051543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiszlikek dáridója 2012.02.03. 10:45:49

"Éccakára bégyühet"? Kár, hogy Bodzafordulónak echte román polgármestere van.

Dexxter182 · http://ubisali.blog.hu 2012.02.03. 18:41:46

@Dr. Suokup: Lehet hogy lefordították :)
Ott laksz? Tényleg behetnek a kutyák?? :))
süti beállítások módosítása