Na persze nem élesben hátulról üzentünk hadat a Románoknak, attól tartok az a pár darab Grippenünk igen csak "koppra" lenne hajtva, ha nekik kellene egész Romániát lebombázni. :)

Ez bizony e-Magyarország, az eRepublik-on, ami egy mindent tekintetben élethű játék. Oly annyira élethű, hogy még a fekete kereskedelem, barterezés, tőzsdézés, infláció, adócsalás fogalmak is megjelennek, kialakulnak benne.

Céget alapíthatsz, munkásokat vehetsz fel. A világ bármely országába elutazhatsz 80 Forintért!! :)

Ha úgy gondolod ideális lehetsz vezetőnek, pártot alapíthatsz és indulhatsz a választásokon. Ha szerinted jobban tudnád csinálni mint Orbán Viktor és (ex-dr) SP, akkor nosza neki, és itt senki sem néz utána honnan szerezted a doktoridat gyurmából.

Ha írói vénád van indíts újságot. Napilapot, hetilapot, gazdasági újságot vagy fétis pornó magazint. Csak Rajtad múlik mit hozol ki magadból.

De ha csak pusztítani akarsz ész nélkül akkor vegyél egy-két tankot és irány Románia.... Muhhahaha
Bevallom szerényen, én is ezen nem kicsi csoporthoz tartozok.

Gyűjtsd a rangokat és legyél akár százezredes. :)

Többszöri teljes elfoglalás (eltörlések) után, úgy tűnik fordul a kocka, és eNagy-Magyarország újra egyesül. De nem ám a "gagyi" "kicsi" Nagy-Magyarország, hanem most már a kibővített. Megszereztük Tyrol-t, Salzburgot és az Őrvidéket (Burgenland). ;)

erep.jpg

Katt a nagyobb képért!

És hogy ne legyen unalmas az élet (napi meló meg edzés, meg harc), az Adminok Románok... sejtheted hogy kicsit melósabb a támadás, nem csak egyszerűen nyerni kell, hanem nagyon nyerni kell, mert néha történnek furcsa dolgok. 

Szerezz Te is tankot magadnak, és had szóljon. Ha neked is régi mániád, hogy egyszer átmenj tankkal románián, akkor itt a helyed :)

Meg amúgy is, csak napi 5 perc az egész.

Itt tudsz regisztrálni!

Címkék: magyarország háború tank nagy magyarország erepublik

A bejegyzés trackback címe:

https://ubisali.blog.hu/api/trackback/id/tr484362604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása